Genel Bilgiler
Eğitim Programları
Eğitim Araçları
KORONA VİRÜS VE GIDA GÜVENLİĞİ
Eğitimler >
Eğitim Programları
GIDA EMNİYETİ (FOOD SECURITY)
SSOP (Standart Sanitasyon Uygulama Sistemi) PRENSİPLERİ ve GIDA SANAYİDE UYGULAMASI
GIDA İŞLEYİCİLER İÇİN ETKİN EL YIKAMA PROGRAMLARI
HACCP UYGULAMASI İÇİN ÖN KOŞUL (PREREQUISITE HACCP)
HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktası) ve GIDA SANAYİNDE UYGULANMASI
ISO 22000 DOSYASININ HAZIRLANMASI ve UYGULAMANIN DENETİMİ
HACCP ve HİJYEN İÇ DENETİMİ
İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI (GMP)
HIZLI MİKROBİYOLOJİK ANALİZ TEKNİKLERİ
TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
GIDALARDA MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER ve DEĞERLENDİRME
İLERİ GIDA HİJYENİ
MİKROBİYOLOJİ LABORATUVAR EĞİTİMİ
SUYUN HACCP İLE GÜVENCE ALTINA ALINMASI
AVRUPA STANDARTLARINA UYGUN ZARARLI KONTROLU
SANAYİ İÇİN GIDA GÜVENLİĞİNİN PROGRAMLANMASI
RİSK ANALİZİ VE CCP LERİ BELİRLENMESİ İÇİN FARKLI UYGULAMALAR
ISO 9001 : 2008
ISO 22000
ISO 22000/IFS/BRC DENETİMİNE HAZIRLIK
TEMEL GIDA HİJYENİ
GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİCİLİK PROGRAMI
English
Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir Tel : 232 339 13 35
guvenligida@guvenligida.com.tr
anasayfa
firma profili
eğitim
danışmanlık
haberler
referanslar
iletişim
Powered by
Deltawebsistem
Ziyaretçi Sayısı :
689803