Anasayfa
Firma Profili
Gıda Güvenliği
Haberler
Referanslar
İletişim
KORONA VİRÜS VE GIDA GÜVENLİĞİ
Haberler >
Temmuz-Eylül 2006
HACCP UYGULAMASI İLE ETLERDE Salmonella’ya DAHA AZ RASTLANMAKTADIR
ABD’de TAM PİŞMEMİŞ OLDUĞU İÇİN 18 BİN Kg TAVUK VE HİNDİ SOSİSİ GERİ TOPLANMIŞTIR
ÇİFTLİK ATIKLARI İÇİN İNHİBİTÖRLER PAZARLANMAKTADIR ; BİTKİSEL YAĞLAR ÇİFTLİK KOKUSUNU AZALTMAKTADIR
Gıda Güvenliğinde Beyaz Sayfa’ Nedir ?
Avrupa Topluluğu Komisyonu Gıda güvenliği için Yeni Hijyen Kuralları Paketi (White Paper) Önermektedir
İngiltere’de Deli Dana Hastalığı Artış Göstermektedir
Deli Dana Hastalığı Nedir ?
Avrupa Birliği Etlerin Kaynağını Gösteren Etiket İstemektedir
British Medical Journal (July, 9 2000), Toxoplasmosis İçin Başlıca Risk Faktörünün Çiğ veya Tam Pişmemiş Etler Olduğuna Dikkat Çekmektedir
Dioksin Krizi Nedir ?
ISO 22003:2007
AMERİKA 2010 YILINDA YUMURTA KAYNAKLI Salmonella VAK’ALARINI TAMAMEN ÖNLEMEYİ HEDEFLEMEKTEDİR
Beyaz Sayfanın Mevcut Sistemde Belirlediği Başlıca Zayıflıklar Nelerdir ?
AMERİKADA KANATLI ETİ ÜRETİCİLERİ HÜKÜMETİN GERİ TOPLAMA İSTEĞİNİ KABUL ETMEK İSTEMEMEKTEDİR
DEPOLANAN BUĞDAYDA BÖCEKLENME ILE BÜYÜK KAYIPLAR OLMAKTADIR
English
Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir Tel : 232 339 13 35
guvenligida@guvenligida.com.tr
anasayfa
firma profili
eğitim
danışmanlık
haberler
referanslar
iletişim
Powered by
Deltawebsistem
Ziyaretçi Sayısı :
689813