Anasayfa
Firma Profili
Gıda Güvenliği
Haberler
Referanslar
İletişim
KORONA VİRÜS VE GIDA GÜVENLİĞİ
Haberler >
Ocak-Mart 2008
Etlerde patojenleri azaltan yeni teknikler
Doğal boyalar
FDA gıda koruma planı
Gıda zehirlenmelerini önlemek için çiftlikten çatala kadar HACCP uygulaması kaçınılmaz
Atıştırmalık gıdalarda (snack foods) gıda güvenliği tehlikeleri
Toz bebek mamalarında Enterobacter sakazakii
ABD de süt kaynaklı Listeriozis ölümleri
English
Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir Tel : 232 339 13 35
guvenligida@guvenligida.com.tr
anasayfa
firma profili
eğitim
danışmanlık
haberler
referanslar
iletişim
Powered by
Deltawebsistem
Ziyaretçi Sayısı :
776901