Skip Navigation Links
 

       Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık, 1997 yılında Prof Dr. Deniz Göktan tarafından güvenlik ve kalite konusunda gıda sanayinin ihtiyaçlarına cevap vermek amacı ile kurulmuştur. Kuruluşundan beri çalışmalara destek vermiş bulunan Prof. Dr. Günnur Tunçel 2005 yılından itibaren firma ortağı olarak çalışmalarını yoğunlaştırmıştır. Kuruluş elemanları gıda mikrobiyolojisi, gıda hijyeni, işletme sanitasyonu ve HACCP konularında derin bir birikim ve deneyime sahiptir. Firmanın amacı gıda sanayimize gıda güvenliği ve kalite konusunda sektöre özel son bilgileri ve  uygulamaları aktararak, uluslararası platformda müşteri memnuniyetinin artmasına hizmet etmektir. Firmamız,  ISO 22000, BRC ve IFS konularındaki yoğun uygulama taleplerini karşılamaya çalışmaktadır.


DENİZ GÖKTAN Kimdir ?    
      1978-1997 yılları arasında Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde gıda mikrobiyolojisi ve hijyeni derslerini veren Prof. Dr. Deniz Göktan ın 70 den fazla yurt içi ve yurt dışı yayını ve 5 kitabı bulunmaktadır. Deniz Göktan, son yıllarda çalışmalarını Gıda Hijyeni serisi kitapları yayınlamak ve güncellemek üzerine yoğunlaştırmıştır.


GÜNNUR TUNÇEL Kimdir ?     
       1984-2005 yılları arasında Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde çalışan Günnur Tunçel doktora çalışmasını Hollanda Wageningen Üniversitesinde yapmış ve çeşitli uluslararası projelerde yer almıştır. 2002 yılında profesör ünvanını alan Günnur Tunçel, gıda güvenliği konusunda çok sayıda yurtdışı ve yurtiçi yayın yapmış olup, bilgilerini gıda sanayiine aktarmayı aktif olarak sürdürmektedir.

 
  English

 Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir     Tel : 232 339 13 35 
 guvenligida@guvenligida.com.tr
Skip Navigation Links
  Powered by Deltawebsistem Ziyaretçi Sayısı : 550452