Skip Navigation Links
 Haberler > Ocak-Mart 2008 > Etlerde patojenleri azaltan yeni teknikler
 
ABD de kırmızı et ve kanatlılarda patojenleri azaltan yeni teknikler FSIS(Gıda güvenliği ve Kontrol Servisi) tarafından listelenmiştir
Et ve kanatlılarda patojenleri azaltmak için kullanılan tekniklerde son yıllarda önemli gelişmeler kaydedilmiştir. FSIS, buhar pastörizasyonu, antimikrobiyallerin kullanımı gibi uygulamalarda bazen uygulamanın tamamen yeni olduğunu, bazen de kullanılan ekipmanın veya prosesin yeni olduğunu belirtmiş ve hepsini yeni teknoloji olarak adlandırmıştır.  
Devamı İçin Tıklayınız...

 
  English

 Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir     Tel : 232 339 13 35 
 guvenligida@guvenligida.com.tr
Skip Navigation Links
  Powered by Deltawebsistem Ziyaretçi Sayısı : 786362