Anasayfa
Firma Profili
Gıda Güvenliği
Haberler
Referanslar
İletişim
KORONA VİRÜS VE GIDA GÜVENLİĞİ
Haberler >
Ocak-Mart 2008 >
Etlerde patojenleri azaltan yeni teknikler
ABD de kırmızı et ve kanatlılarda patojenleri azaltan yeni teknikler FSIS(Gıda güvenliği ve Kontrol Servisi) tarafından listelenmiştir
Et ve kanatlılarda patojenleri azaltmak için kullanılan tekniklerde son yıllarda önemli gelişmeler kaydedilmiştir. FSIS, buhar pastörizasyonu, antimikrobiyallerin kullanımı gibi uygulamalarda bazen uygulamanın tamamen yeni olduğunu, bazen de kullanılan ekipmanın veya prosesin yeni olduğunu belirtmiş ve hepsini yeni teknoloji olarak adlandırmıştır.
Devamı İçin Tıklayınız...
English
Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir Tel : 232 339 13 35
guvenligida@guvenligida.com.tr
anasayfa
firma profili
eğitim
danışmanlık
haberler
referanslar
iletişim
Powered by
Deltawebsistem
Ziyaretçi Sayısı :
786362