Anasayfa
Firma Profili
Gıda Güvenliği
Haberler
Referanslar
İletişim
KORONA VİRÜS VE GIDA GÜVENLİĞİ
Haberler >
Ocak-Mart 2008 >
Gıda zehirlenmelerini önlemek için çiftlikten çatala kadar HACCP uygulaması kaçınılmaz
Avrupa Gıda Standartlar Otoritesi (EFSA), hayvanlardan insanlara geçen enfeksiyonlardaki sürekli artışın ancak çiftlikten çatala HACCP yaklaşımı ile önlenebileceğine dikkat çekmiştir
2006 yılı zoonoz raporu Avrupa da Salmonella ve Campylobacter enfeksiyonları azalırken, Listeria enfeksiyonlarının % 8.6 arttığını göstermiştir.
Devamı İçin Tıklayınız...
English
Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir Tel : 232 339 13 35
guvenligida@guvenligida.com.tr
anasayfa
firma profili
eğitim
danışmanlık
haberler
referanslar
iletişim
Powered by
Deltawebsistem
Ziyaretçi Sayısı :
786356