Skip Navigation Links
 Haberler > Ocak-Mart 2008 > Gıda zehirlenmelerini önlemek için çiftlikten çatala kadar HACCP uygulaması kaçınılmaz
 
Avrupa Gıda Standartlar Otoritesi (EFSA), hayvanlardan insanlara geçen enfeksiyonlardaki sürekli artışın ancak çiftlikten çatala HACCP yaklaşımı ile önlenebileceğine dikkat çekmiştir
2006 yılı zoonoz raporu Avrupa da Salmonella ve Campylobacter enfeksiyonları azalırken, Listeria enfeksiyonlarının % 8.6 arttığını göstermiştir. 
Devamı İçin Tıklayınız...

 
  English

 Güvenli Gıda Eğitim ve Danışmanlık
161 Sokak No: 12 Daire.3 Bornova - İzmir     Tel : 232 339 13 35 
 guvenligida@guvenligida.com.tr
Skip Navigation Links
  Powered by Deltawebsistem Ziyaretçi Sayısı : 786356